آخرین اخبار از امتحانات نهایی پایان ترم ::                               صورتجلسه گروه معارف و منابع دروس امتحانی  ::                               راهنمای تصویری آزمون آنلاین(ویژه دانشجویان)  ::

اطلاعیه مهم در خصوص نحوه برگزاری امتحانهای مجازی واحد فیروزآباد

پیرو جلسه شورای روسای استان و مصوبه ستاد کرونای استان و ابلاغ فرمانداری به واحد, و نظر به اهمیت حفظ سلامت همکاران و دانشجویان گرامی و به منظورجلوگیری از هرگونه خطر احتمالی, مجوز استان برای برگزاری مجازی امتحانات در کنار آزمون حضوری برای محدود کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند, صادر گردید.
 بر این اساس دانشجویان گرامی لازم است موارد زیر را مد نظر قرار دهند:
  • امتحانات از روز دو شنبه دوم تیرماه با همان برنامه قبلی بصورت مجازی - حضوری ادامه خواهد یافت.
  • امتحانات تاریخ های ۳۱ خرداد و  ۱  تیرماه به ترتیب به روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه انتقال خواهد یافت.
  • دانشجویان می بایست در هنگام پاسخگویی از عدم قطع اینترنت و داشتن کامپیوتر و موبایل سالم مطمئن بوده تا در حین پاسخگویی با مشکلی مواجعه نشوند.
  • دانشجویان می توانند از کمک پشتیبانها که قبلا شماره آنها به اطلاع رسانده شده است استفاده کنند.)
  • با توجه به جمیع نکات اشاره شده اگر دانشجویی تمایل به آزمون حضوری داشته باشد، در همان ساعت و تاریخ آزمون می تواند در واحد فیروزآباد حاضر شده و آزمون حضوری با سوالات متفاوت شرکت نمایند.
  • در خصوص دانشجویانی که در طرح تعاون دانشجویی از واحد فیروزآباد شرکت نموده و در واحد دیگری امتحان می دهند ازاین پس مانند سایر دانشجویان در آزمون مجازی شرکت کرده و با توجه به زمانبندی امتحانات به سوالات  پاسخ دهد. این دسته از دانشجویان اگر بخواهد می توانند مانند قبل و با هماهنگی واحد در طرح تعاون شرکت کرده و در شهر نزدیک به محل زندگی خود امتحان حضوری دهند.
  • دانشجویان دیگر واحدها در استانهای دیگر که امتحانات آنها حضوری می باشد و واحد فیروزآباد را بعنوان طرح تعاون دانشجویی انتخاب نموده اند می توانند مطابق قبل به واحد  مراجعه نموده و امتحان دهند.
  • دانشجویان موظفند جهت تسویه شهریه و گرفتن کارت ورود به جلسه اقدام نمایند و درصورت بروز مشکل  با پشتیبانهای مالی واحد تماس بگیرند.
دانشگاه ازاد اسلامی واحد فیروزآباد
   1399/3/29 23:59