آخرین اخبار از امتحانات نهایی پایان ترم ::                               صورتجلسه گروه معارف و منابع دروس امتحانی  ::                               راهنمای تصویری آزمون آنلاین(ویژه دانشجویان)  ::

تسویه حساب شهریه، شرط صدور کارت ورود به جلسه

قابل توجه دانشجویان گرامی

❇️ با توجه به شروع امتحانات از روز شنبه ۲۴ خرداد ۹۹ ضروری است کلیه دانشجویان محترم نسبت به تسویه حساب شهریه خود از طریق سامانه آموزشی و شهریه بطور غیرحضوری اقدام نمایند تا کارت ورود به جلسه ایشان صادر گردد.

❇️ باتوجه به شرایط موجود تسویه شهریه خود را به لحظات آخر موکول نکنید. به هر دلیل درصورت عدم تسویه شهریه ممکن است ورود به جلسه آزمون با مشکل مواجه گردد.

❇️ ضمنا دانشجویانی که در پرداخت شهریه مشکل دارند می توانند از وام های میان مدت وبلندمدت از صندوق رفاه استفاده نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد
   1399/3/22 11:31