شروع انتخاب واحد  از 10 شهریور لغایت 21 شهریور برای کلیه گرو ه های آموزشی ::

السلام علیک یا امام جعفر صادق (ع)
سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) تسلیت باد
جلسه هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد با حضور شهردار واعضای شورای اسلامی شهرستان درمحیط صمیمی برگزار شد . دراین جلسه  که هیأت رئیسه ، اساتید وکارکنان دانشگاه و میهمانان حضور داشتند مسائل ومشکلات مربوط به دانشگاه ، محیط اطراف آن ، مشکلات دانشگاهیان درشهرستان ، مطالبات آن ها ، خدمات و فعالیت های دانشگاه توسط حاضرین بیان گردید .
اهم موضوعات مطرح  شده و مطالبات دانشگاهیان درجلسه مذکور به شرح زیرمی باشد :
1-پیگیری بازسازی ، تعمیر،  نوسازی وروکش آسفالت بلوار دانشگاه
2-احداث جاده سلامت با توجه به حضورمردم و دانشگاهیان دربلوار مذکور به صورت پیاده روی و احتمال ایجاد خطر تصادف برای آنها در دو فاز ازمیدان بسیج تا سه راهی محمد آباد و ازآنجا تا دانشگاه
3- ساماندهی زمین دو هکتاری مربوط به شهرداری وزیبا سازی آن در که در حاشیه بلوار دانشگاه می باشد .
4- پیشنهاد احداث میدان درب ورودی دانشگاه با توجه به شلوغی جاده که مشترکاً بین دانشگاه و روستاهای اطراف احداث شده باعث تصادف گردیده و سالانه چند نفر درآنجا کشته ومجروح می شوند .
5- پیشنهاد ایجاد موزه تاریخ طبیعی شهرستان با توجه به پتانسیل وجود موزه حیات وحش دردانشگاه که بالغ برچند میلیاردتومان انواع حیوانات همراه با تجهیزات درآنجا نگهداری می شود با کمک شهرداری و شورای شهر
6- پیشنهاد برطرف نمودن مشکلات دانشگاه ازجمله جمع آوری زباله های دانشگاه وخوابگاههای دانشجویی  ، ایجاد ایستگاه ایاب وذهاب مناسب برای دانشجویان در شهرستان .
7- ساماندهی تاکسی هایی که در جلوی ورودی دانشگاه تجمع نموده وباعث ایجاد مشکلاتی برای دانشگاهیان میگردند .
8- ایجاد مسیر مناسب جهت خروج آبهای حاصل ازبارندگی که درایام سال دربلوار و پشت دیوار های دانشگاه جمع می شود .
9- علام آمادگی رئیس وهیأت رئیسه دانشگاه درجهت همکاری وتعامل درعرصه مدیریت کلان شهری وارائه راهکارهای مناسب جهت برون رفت شهرداری ازمشکلات حوزه شهری .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد

1397/4/17 14:49