فارغ التحصیلی اولین گروه از دانش آموختگان کارشناسی ارشد ریاضی واحد فیروزآباد

فارغ التحصیلی اولین گروه از دانش آموختگان کارشناسی ارشد ریاضی واحد فیروزآباد.
دکتر عزت الله رزمی مدیر گروه کارشناسی ارشد آموزش ریاضی از فارغ التحصیلی اولین گروه از دانش‌آموختگان در این رشته خبر دادوگفت:«این دوره آموزشی در سطح تحصیلات تکمیلی از مهرماه سال 94 فعالیت خود را در این واحد آغاز کرد که‌ خانم‌ها هاجر کاظمی واکرم صفا و آقایان محمود محمدی،شهرام کاظمی،هاشم قاضی و علی رکابدار به تازگی موفق به دفاع ازپایان نامه‌های  خود شدند.»
دکترعزت‌الله رزمی،دکترحبیب حسینی،دکترلاله افتاده و دکتر فاطمه انوشه استادان راهنما و دکتر افشین ارمی ودکترمیثم مصدق داوری این رساله‌ها را بر عهده داشتند.
مدیرگروه آموزش ریاضی در باره نقش و کارایی این رشته تحصیلی اظهار کرد:«فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد آموزش ریاضی می‌توانندبه انجام پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در زمینه‌های مختلف آموزش ریاضی بپردازند یا در مراکز تربیت معلم به عنوان متخصص آموزش ریاضی اشتغال داشته باشند ودر صورت تمایل می‌توانند در دوره‌های تخصصی و دکتری آموزش ریاضی ادامه تحصیل بدهند.»

1396/7/23 10:49

5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )