پیام دکترمحمدکاظم کاوه پیشقدم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
«وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا »
سال تحصیلی مثل همه سالها و روزها همراه با پاییز ، یادر آور تلاش برای اندیشه ، ایمان ، اخلاص ، خود باوری و پشتکار است.
امسال به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی سال تولید و اشتغال است و بی گمان دانشگاه و دانشجو نقش محوری در این تعالی دارد.
از همه همکاران هیأت علمی خواهشمندم مثل قبل اخلاق و دانش را به فرزندانمان بیاموزند و به همه همکاران کارمند سفارش می کنم که نظم و آئین و اخلاق را سرلوحه قرار دهند و از فرزندان عزیز و دانشجویان گرامی می خواهم که عمر فرصت جوانی را بهاء بدهند و از عمری که مانند ابر می گذرد درس بگیرند که این روزها دوباره باز نمی گردد.
جوانی بر سرکوچ است ، دریاب این جوانی را
   1396/7/1 14:07

5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )